Nöden i onödan

Det är lite smått underhållande att ha blivit satt på att studera något inför en arbetsintervju.
Man fick veta att man skulle komma dit, intervjuas, och sedan få göra någon form av test om ens kunskaper.
Dagen var inne, man var på plats och i tid och får då beskedet att man istället ska få en mindre genomgång av vad arbetsuppgifterna kommer att innebära och hur programmen man ska arbeta med fungerar. Två av tre kunde man redan och det sista existerar endast inom företagsvärlden.
Så kort sagt, relationer i databaser, kunde man det? Med strålande klarhet. Kunde man hur deras databas var upplagd? Icke och det behövde man inte heller utan något man lär sig. Så varför studerade jag extra i veckan? Lärde mig åtminstone fina ord för att uttrycka det jag redan kunde. Så nöden i onödan.
Illa att man gått och känt sig som en höna på amfetamin som har för många kycklingar att hålla koll på.

Nu till att tänka över något betydligt intressantare. I veckan så var någon stackars människa konfunderad över det här med att få muskelvärk i tunga och käke vid oralsex.
Har man studerat och tränat det där så tänker man inte ens på det, men när någon säger det högt så insåg man att man tränat det och inte lider av de besvären.

Det är rätt intressant, hela konceptet med oralsex och jag erkänner att jag går på taoisternas synpunkt, att det är något man behöver träna på och bör göra. Tracey Cox skriver i flera av sina böcker att får man inte det av en partner så gör man rätt i att leta efter någon som gör det. Vet inte om jag går så långt men hade blivit ytterst besviken annars.
Bläddrade igenom Vägen till Orgasm av Mantak Chia som skriver ned de gamla taoisternas synpunkter och ger ett flertal intressanta tips om oralsex även känt som tungans kung fu.

För att korta ned vad han säger så bör man träna upp tungan, koncentrera sig på de yttersta delarna såsom blygdläppar och klitoris. Om man blir trött snabbt så variera med att suga försiktigt på sagda delar.
Med fördel så kan man även använda fingrarna samtidigt och tänka på triangeln som tjejers underliv formar med brösten. Stimulering genom att ge oralsex och smeka en eller båda bröstvårtor dvs.
Den viktigaste punkten enligt taoister var att hålla ut för att få kvinnan att börja koka. De betraktar kvinnor som vatten som hettas upp sakta och män som eld och är heta ifrån början men kan slockna snabbt.
Det bästa sättet att få en kvinna att koka är då oralsex och inte sluta förens de bönar och ber om samlag.
Den biten tilltalar rätt mycket, särskilt om man gillar att retas, dra ut på det och vet hur man kan hålla någon på gränsen.

Funderar på om man inte skulle titta igenom sina böcker om ämnet för att komma ihåg lite knep och tekniker samtidigt som man sippar på ett glas bärnstensfärgad whiskey.
Vet iallafall att jag kommer att sitta och fundera på en viss person och vara ytterst gos och myssjuk. Pilsk? Sshhh!

Man kan teckna allt möjligt när man är sugen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0