En måndag?

Begynnelsen av den nya veckan, en måndag och den är snart över. Vanligen brukar måndagar inte tillhöra den bättre sjundedelen utav ens liv. Jag funderar på om det är sant dagen till ära.
Hade ett förvånansvärt djupt samtal igår, både med inlevelse och förklaringar som ledde till ett konsensus.
Både att tala och att lyssna. Visst verkar livet spela en sina små spratt eller om det bara är ens egna tankar?
Man ska inte ta saker för givet och man ska inte heller tyngas ned för mycket av fundera på vad som är oklart alla gånger, men i detta fallet så behövdes det parlamenteras, överläggas för att kvoten skulle stämma överens med en gemensam nämnare.
Eller för att säga det på annat vis, inget är bråttom men ingen kommer springa iväg på annat håll heller vilket känns bra. Det är något jag tänkt på under dagen så därför jag funderar över just måndagar.

Har också haft en synnerligen rolig förmiddag med att spika ihop en rolig idé som ur en viss synvinkel kan liknas vid en interdimensionell transportmackapär gjord utav en elvisp och överblivna glöggskedar. Egentligen så var det bara roliga kuponger men de kan vara ack så värdefulla för den som mottager.
Planerar också en rolig afton, en syndens afton. Generellt så har de flesta inte så många idéer om hur man inreder ett rum syndigt, romantiskt eller roligt verkar det som. Åtminstone verkar fallet vara så när man läser i diverse forum.

Vanligen så kan folk tända lite ljus. Det är en bra början!
Några kanske tänker på att byta ut sängkläderna? Det är som taget ifrån kama sutra så den biten verkar också bra.
Choklad är något ytterst syndigt och gott på köpet så det verkar självskrivet.
Intressanta underkläder? Det hjälper och gör saker intressantare.
Vad mer kan folk tänka sig? Champange? Inte fel med lite bubblor.
Lite dämpad och skön musik, gärna aukustiskt eller annat som förhöjer den romantiska eller erotiska aftmosfären? Så långt är jag mer än med men har kommit på ytterligare några intressanta idéer. De är måhända inte originella allihopa men definitivt intressanta!
Ska fortsätta att snickra på det där nu när man har lite inspiration. Efteråt kanske jag rentav berättar vad jag hittade på för den intresserade. Någon mer som fick idéer nu?

I övrigt, en fortsatt lugn afton, en lugn vecka än så länge med lite plugg, träning och intervju som närmar sig. Kanske blir något annat intressant med måhända? Det vore inte alls fel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0